YEŞİL MUTFAK & SIFIR ATIK
Kurucusu olduğumuz "Green Kıtchen Zero& Waste Delıcıous/Yeşil Mutfak&Sıfır Atık Lezzetler" e-Twining projemizde yerel ürünlerle atıksız mutfak çalışmaları yaptık.
Öğrencilerimiz doğadan topladıkları labada ve kenger(deve dikeni) bitkilerinden çorba, sarma, sote, ekmek ve smoothie hazırladılar.
Topladıkları bitkileri yıkadıkları sularla bahçe bitkilerini sulayıp atık malzemeleri de kompost olmak üzere toprakla buluşturup çürümeye bıraktılar.
GREEN KITCHEN ZERO & WASTE DELICIOUS
In our "Green Kıtchen Zero & Waste Delicious / Green Kitchen & Zero Waste Delicacies" e-Twining project, which we are the founder of, we made waste-free kitchen studies with local products.
Our students prepared soup, wraps, sauté, bread and smoothies from labada and kenger (thistle) plants they collected from nature.
They watered the garden plants with the water they washed the plants they collected and left the waste materials to decompose in the soil as compost.