“Yeşil Mutfak: Atıksız-Lezzetler” eTwinning projemiz kapsamında yapılmakta olan “ Yerel Üreticilerimiz ile Röportaj” konulu etkinliğimizde, Edirne / Uzunköprü Sığırcılı Köyü'nde, karpuz ve kavun yetiştiriciliği yapmakta olan Mustafa TUNÇAY Bey’e konuk olduk. Okulumuz
11/A Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı öğrencisi Buğra ÖZTÜRK tarafından gerçekleştirilen röportajda "Karpuz ve Kavun Üreticiliği" hakkında bilgiler aldık. Mustafa Bey’e öğrencimize verdiği bilgiler için teşekkür ederiz.
‘Green Kitchen: Waste-Free-Lezzetler’ eTwinning project, we hosted Mr Mustafa TUNÇAY, who is engaged in watermelon and melon cultivation in Edirne / Uzunköprü Sığırcılı Village, in our “Interview with Local Producers” event. Our school
In the interview conducted by 11/A Food and Beverage Services student Buğra ÖZTÜRK, we received information about ‘Watermelon and Melon Production’. We would like to thank Mr Mustafa for the information he gave to our student.